tiistai 10. kesäkuuta 2014

VIIKKO LÄHTÖÖN!
 
 
Lähtö lähenee, jännitys tiivistyy ja valmistelut alkavat olla loppusuoralla.
Tänään soittelin vielä lentoyhtiöihin ja varmistelin, että kaikki tiedot pitäisi nyt olla siellä kohdillaan ettei matka tyssää puutteellisiin matkustaja tietoihin.
 

 
Olen kerännyt matkatavaroita kasaan ja miettinyt mitä tarvitsen mukaan. Kirjoitin listan mitä pitäisi ottaa mukaan ja käynyt sitä läpi.
 Kun kaikki on kasattu valmiiksi alan pakkaamaan laukkua sillä periaatteella, että karsin pakatessa vielä kaikki turhat pois. Tunnetusti sitä pakkaa aina reissuun liikaa tavaraa!
Pitää miettiä mitä oikeasti tarvitsee ja jättää ylimääräiset pois. Paikan päältä voi kuitenkin ostaa sen mitä jää uupumaan.
Onneksi on painorajat ja vain yksi matkalaukku mennessä, mutta tullessa saakin olla kaksi laukkua. Täytyy ostaa kotimatkalle toinen laukku jos alkaa näyttämään siltä, että aion kantaa enemmänkin USA.sta tuliaisia mukanani.
 


 
Koirille kävin hakemassa vielä yhden ison säkin ruokaa ja Mitjan koulutuskin oli tänään viimeistä kertaa. Kaikki alkaa siis olla hoidettu myös sen suhteen, että jätän nuo karvaiset lapset täysin perheeni hoiviin kesäksi. Vielä tarvitsee päivittää jaakaapin oveen lista eläinlääkäreistä ja päivystyksistä kaiken varalta.
 
 
 
 
Kangasalan seudun 4H-yhdistys järjesti minulle viemisiksi USA:han paljon ihania 4H-tuotteita ja Kangasala kirjat jotka jäävät perheisiin muistoksi. Kuvassa pilkistää myös sinikantinen Ifolor- kirja minne kokosin aimo kasan kuvia kotiseudusta ja elämästäni.
 
 
Lähdön tunnelmissa täytyy myös muistaa, että olen syksyllä palaamassa takaisin Suomeen.
Opiskelut jatkuvat Suomen teatteriopiston jatkolinjalla ja huomenna hoidan sen suhteen vielä kaikki paperiasiat kuntoon. On mukava palata kotiin kun on opintotukihakemukset yms. tehty jo valmiiksi.
Palatessani kuitenkin alkaa asunnon metsästys, koska haluisin saada ainakin talveksi vuokra-asunnon mahdollisimman läheltä Komediateatteria.
 
Vietetään nyt kuitenkin ensin ikimuistoinen kesä maailmalla ja mietitään tulevaa talvea sitten palatessa. :)
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti