maanantai 16. kesäkuuta 2014

Viimeisiä tunteja Suomessa!


 
Laukut pakattu ja punnittu, lähtöselvitys netissä tehty. Ongelmanahan oli se etten pystynyt tekemään stekkausta kuin ensimmäiselle lennolle, koska jatkolennot ovat American Airlines ja heillä ei stekkauksia voi tehdä netissä jos ensimmäinen lento ei ole heidän tai muutaman muun lentoyhtiön. Kentillä vaihdoissa menee siis enemmän aikaa ja alan jännittämään vielä enemmän onnistuuko vaihdot ja saanko paikan koneesta. Tosin Finnairilla silloin vakuuttivat kysellessäni asioita etten voi jäädä ilman paikkaa, mutta sitäkin tiedän silti joillekkin tapahtuneen.
Rentoudun siis vasta kun pääsen Renoon perille.
Mietin jo, että olisi ollut helpoin ottaa johonkin Renon lähellä olevaan isoon kaupunkiin suora lento ja erikseen sieltä Renoon mitä ajattelin aluksi. Olisi saanut lähtöselvityksetkin tehtyä kumnpaankin lentoon.Otinkin sitten kuitenkin tuon suoran yhteyden vaihtoineen kun oli porukalla puhetta, että mennään niin. Kukaan meistä ei nyt loppujen lopuksi menekkään samalla lennolla Renoon, joten nyt harmittaa etten ottanut itselleni helpompaa vaihtoehtoa. Olen ollut aikaisemmin matkoilla vain kaksi kertaa enkä ole aiakisemmin joutunut vaihtamaan konetta kesken matkan. Nyt iskeytyy siis eteen heti kaikki uudet haasteet.

Olin alunperin ajatellut, että olen hoitanut kaiken ajoissa ja voin viimeiset päivät vain nauttia olostani suomessa, mutta se suunnitelma ei ihan toteutunut. Kaikkea pientä on vielä pitänyt hankkia ja hoitaa.
Tänään jouduin vielä tilaamaan hammaslääkärin kun yksi hampaistani alkoi vihoittelemaan. Onneksi sain ajan jo kerran särkypäivystyksessä tapaamalleni hammaslääkärille, joka on todella hyvä ja selittää kaiken juurta jaksain niin että itsekin ymmärtää mitä sille hampaalle on tehty.
Toivotaan että hampaat pysyvät kunnossa siihen asti kun tulen takaisin ja pääsen jatkamaan hoitotoimenpiteitä.

Matka kohti lentoasemaa voi alkaa kuuden tunnin päästä! Toivotaan että kaikki menee hyvin.


Tänne pitäisi päätyä pitkän matkustamisen jälkeen!


Toivotaan että lennot ja vaihdot sujuisivat enimmittä mutkitta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti